Blog

Trening za noge i zadnjicu

Evo primera jednog treninga za noge gde nema čučnjeva … Probajte i javite jel može bez njega ! 🙂 TRENING : 1. Bočni iskorak na klupu na Smit mašini 4 x 10 ponavljanja 2. Iskorak sa šipkom između nogu 4 x 12 3. Rumunsko mrtvo na jednoj nozi 4 x 10 4. Iskorak u stranu […]

7 mesec treninga

Postavili smo sedmi mesec treninga koji je sličan prethodnima ali smo malo “zakomplikovali” tako što se na svakom treningu rade iskoraci u kombinaciji sa još jednom vežbom za gornji deo tela.

6 mesec treninga!

Postavili smo šesti mesec treninga za savršenu zadnjicu!
Nadamo se da će vam se svideti.
Sve što nije jasno slobodno pitajte…

Pozdrav!

5 mesec treninga!

Pred vama je 5 mesec treninga za Savršenu Zadnjicu.
Koncept treninga je ostao isti ali smo ga dodatno “zakomplikovali” ubacivanjem dve metode – Opadajuće serije i Odmor-Pauza.

Trening nogu – Trostruke serije

Kada ste već ušli u trening i hoćete nešto jače onda možete vezati dve vežbe i to nazivamo SUPERSERIJA!
Kada hoćete još teže od toga onda vežete 3 vežbe i to su onda TROSTRUKE serije!
Evo video klipa sa primerom kako bi trebao jedan takav trening da izgleda!

Novi video klipovi!

Počeli smo sa postavljanjem video klipova gde detaljno objašnavamo kako se pravilno izvode vežbe. Posetite naš kanal i kliknite na subscribe kako bi bili redovno obaveštavani o novim klipovima. Možete naći mnoštvo kvalitetnih informacija.

4 -ti mesec treninga!

Postavili smo četvrti mesec programa!
Do sada ste vežbe radili jednu po jednu a u ovom mesecu radite spojeno 2 vežbe.
Ako ima bilo kakvih nejasnoća, slobodno pitajte a ako niste sigurne kako se neke vežbe rade, molim vas konsultujte stručno lice u teretani.

Mix saveta – Decembar 2014

  1. Koliko ste samo puta čuli pa i sami rekli za nekoga – “blago njemu,on može da jede koliko hoće i šta hoće a ništa mu se ne vidi”. Nažalost nekome je Bog dao da može šta hoće da jede a da se ne goji a neko se ugoji od “gledanja hrane”. Međutim za […]

Prvi mesec u slikama!

Sačuvajte slike u galeriji i uvek imajte vežbe pri ruci!
Malo smo vam pojednostavili način da u svakom trenutku znate šta treba da radite i da se ne dvoumite koji je broj serija i ponavljanja.

Koje ulje je za spremanje jela?

Mnogima nije jasno i dobijaju oprečne informacije o tome koje ulje bi trebalo koristiti za spremanje jela tj. koja ulja su dobra kao dresing a koja za kuvanje.
Neka će na visokim temperaturama samo izgubiti svoja zdrava svojstva….

Gde grešite na dijeti?

Jedna od najčešćih ali i potpuno bespotrebnih grešaka koje pravite na dijeti jeste ta da – NEMATE NAPRAVLJEN JELOVNIK! Pogledajte video!

Savršen doručak na dijeti

Kada vidim devojke koje svakodnevno postavljaju ovakve slike svojih obroka na društvenim mrežama i pritom nakače gomilu heštagova tipa healthy meal, diet, fitnessfood i slično odmah mi bude jasno zašto nikako da smršaju i naprave rezultat a toliko to žele. Ovsene pahuljice spadaju mnogima u zdravu hranu. Ništa sporno, slažem se u načelu. Nevezano za […]