Odakle ideja za ovakvim sajtom?

_X3M6106

Za one koji me ne poznaju želeo bih prvo da se predstavim.

Zovem se Đorđe Kolundžija i lični trener sam već 18 godina. Takođe sam i internacionalni sudija u fitnesu i bodibildingu.

Jedan od prvih trenera sam na ovim prostorima koji je imao svoj sajt Fitnesstrener.com i definitivno prvi koji je naparavio blog posvećen ishrani, treningu i samom zdravom životu.

Do današnjeg dana  preko 40 tekstova je objavljeno i  ostavljeno je preko hiljadu komentara i pitanja na koja sam skoro svima strpljivo odgovarao.

 Vlasnik sam i trening centra Kolundžija Health & Fitness ( Kolundzija.rs )

Odakle ideja za ovakvim sajtom?

Zato što 90% trenera ne razume žene!

Ne krijem da sam i ja bio jedan od njih ali profesionalno sazrevanje i mnogo klijentkinja pomoglo mi je da shvatim i teška srca kao muškarac priznam  –  žene su za nešto i u pravu! 🙂

Svakodnevno se susreću sa time da dođu u neku teretanu i traže vežbe za zadnjicu a  treneri kao copy/paste odgovaraju –  Ma radite samo čučnjeve i iskorak!

Problem je taj što se nijedan muškarac ne postavi u psihološki profil žene i uspe da shvati zašto je njoj zadnjica važna toliko koliko njemu recimo grudi i biceps. Zar nije tako?

Sledeći put kad vam neki trener kaže da su vežbe za zadnjicu glupost pitajte ga kako nije onda glupost to što on radi 4 vežbe za biceps? Živo me zanima odgovor…

 Drugi i veoma bitan razlog za ovim sajtom je što su sve informacije plasirane po raznoraznim nepreglednim forumima gde ne znate ni ko vam odgovara i daje savete!

Tu su i po meni najgori sajtovi dnevnih novina koji zarad tiraža objavljuju prevedene tekstove senzacionalističkih naslova poput “ najbrže, najkraće, najjednostavnije, za samo 5min dnevno ” itd itd …

Iz tih razloga mislim da je bilo krajnje vreme da se  sve stavi pod jedan krov gde ćete naći sve što Vas je oduvek interesovalo…

Koncept programa je uzet od Bret Kontrerasa, fitnes trenera koji se specijalizovao za trening gluteusa kod žena a sve ostalo je isključivo moj program treninga koji je uspešno testiran na klijentkinjama u mom centru.

Znači nema teoretisanja, sve je probano u praksi!

Da ne dužim više, nema praznih priča, budite spremne da se oznojite ali rezultati će biti tu!